0

Nalone Wave Rabbit Vibrator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De Nalone Wave vibrator is een unieke toy die niet in je collectie mag ontbreken! Deze rabbit vibrator zorgt voor heerlijke stimulatie dankzij de clitorisstimulator en de krachtige vibraties. Beide stimulatiepunten hebben een aparte motor die apart van elkaar bediend kunnen worden. Ook is de Wave vibrator voorzien van een speciale Wave-functie. Deze unieke functie zorgt ervoor dat de schacht gaat 'golven' dankzij bewegende kralen die binnenin de schacht zitten. Maak de vibrator na gebruik goed schoon met water en toycleaner of milde zeep.

Hou de aan-/uitknop 4 seconden ingedrukt om de vibrator aan te zetten. Druk daarna op de patronenknop om de vibraties in de clitorisstimulator aan te zetten. Er zijn 5 vibratiestanden beschikbaar. Druk op de M-knop om de vibraties in de schacht aan te zetten. Hier zijn 7 vibratiestanden beschikbaar. Druk op de speciale knop in het midden om de Wave-functie aan te zetten. Er zijn in totaal 3 Wave-snelheden.

Alternatieven die wij aanraden
-
+