0

Starterset Voor Koppels

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Dit is de perfecte startersset voor avontuurlijke types die toe zijn aan meer spanning en variatie in de slaapkamer! Uiteraard is dit ook een ontzettend leuk cadeau om aan jouw partner te geven. Met zoveel spannende speeltjes zijn jullie voorlopig niet uitgespeeld.

Deze 7-delige toy set heeft 2 verschillende maten vibrerende bullets met elk 7 vibratiestanden. De twee bullets kunnen in de penis- en testikelring, in de eikelvibrator en de vingervibrator worden geplaatst om te genieten van alle mogelijkheden van deze set. De bullets beschikken over 7 standen voor optimaal genot en zijn makkelijk, met behulp van de draaiknop in te stellen.

De anaalplug heeft een opwindende stimulerende structuur en kan met de zuignap op elk gladde oppervlak worden bevestigd voor handsfree plezier.

Door al deze verschillende opwindende onderdelen is er genoeg ruimte voor variatie en plezier voor beide partners. Maar ook voor solosex is dit de ideale set.

Alle speeltjes in deze set hebben een aangenaam zacht oppervlak van siliconen, dat bijzonder zacht aanvoelt op de huid.

De set wordt geleverd inclusief batterijen (3 x LR44 en 1 x N). Reinig de set na gebruik met toycleaner (niet inbegrepen).

Vaginaballetjes totale lengte 20,5 cm, Ø 3,7 cm, gewicht 80 g. Penis en testikelring totale lengte 9,5 cm, Ø testikelring 4 cm, Ø penisring 3,5 cm. Anaalplug totale lengte 11 cm, insteekdiepte 10 cm, Ø max. 2,5 cm. Glans vibrator totale lengte 10 cm, insteekdiepte 4 cm, Ø 4 cm. Kleine kogel totale lengte 6,8 cm, Ø max. 2,1 cm. Grote kogel totale lengte 8,6 cm, Ø max. 2,1 cm. Vingervibrator totale lengte 7,5 cm

Alternatieven die wij aanraden
-
+