0

Koningsdag kortingsactie 2017

Zoals iedereen weet komt de 3e koningsdag er weer aan. Wij van sekswinkelxl hebben besloten om dan voor de rest van de maand april een leuke kortingsactie te houden in onze mooie sekswinkel. En deze korting is ook nog eens op het gehele assortiment. U kunt dus gewoon in onze winkel rondkijken en spullen in uw winkelmandje zetten.

Wanneer u dan bij elkaar gevonden heeft wat u leuk vind kunt u met de kortingscode: koningsdag2017 de goederen afrekenen. Dus of u nu een bestelling van 5 euro plaatst of een bestelling van 50 euro, Krijgt u gewoon 10% Korting op het gehele aankoopbedrag. Is dit niet een geweldige actie van ons? En misschien gebruikt u de code wel voor een leuke sexy lingerie, of misschien wel voor een leuk speeltje?

Wij Zullen regelmatig met nieuwe kortingen komen. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan het winkelen in onze shop. Wij zijn wel blij dat u voor ons heeft gekozen, daar zijn wij u dankbaar voor. Wist u al dat we ook een facebook pagina hebben? Nee niet, onze facebook pagina kunt u hier vinden.

Wanneer u tevreden bent willen wij u vragen om een beoordeling achter te laten bij het product of op onze facebook pagina. Het is geen verplichting maar wij zouden er wel heel erg blij mee zijn.

Sekswinkel XL