Gedragen vrouwen en mannen ondergoed.

Gedragen slipjes fetish

Mensen met deze fetisj lopen hier niet mee te koop. Er is weinig te vinden op het internet over deze zalige fetisj. Maar wij hebben een website gevonden die het mogelijk maakt om gedragen slipjes aan te bieden of te kopen. Op deze website vind je alleen maar mensen die het zelfde delen als jij. Ze vinden het heerlijk om gedragen strings van vrouwen te ontvangen. Op deze website heb je direct contact met de verkoper en hoef je je niet te schamen!

De website is volgens ons vrij nieuw omdat er nog niet zo veel advertenties op staan. Maar daar kun jij bij helpen. Het plaatsen van een advertentie kan vanaf € 5,- of je kunt een advertentie pakket nemen. Met een advertentie pakket kun je 90 dagen lang onbeperkt advertenties plaatsen. Het voordeel van een pakket is dat je niet per advertentie betaald.

Ben jij een vrouw en wil jij jouw gedragen slipje verkopen? Maak dan gratis een account aan. kies een pakket of kies een losse advertentie. Momenteel zijn ze druk bezig om dit concept op internet te brengen. Maar wij hebben hier alle vertrouwen in vandaar dat wij er een artikel over schrijven.

Weten andere bezoekers dat ik op de website ben?

Nee andere bezoekers kunnen niet zien dat u op de website bent. U kunt dus ongestoord door de website bladeren. Wanneer u een advertentie ziet die u aanspreekt kunt u de verkoper een mailtje sturen. Deze verkopers hebben geen schaamte en dat hoeft u dus ook niet te hebben. Alleen de verkoper en u weten dat u contact heeft voor een heerlijk ruikend slipje of ander kledingstuk te kopen.

U hoeft geen account te hebben om te kunnen reageren op een advertentie. En alles wordt discreet verzonden in een bubbeltjes envelop of een gewone envelop. Dus niemand hoeft te weten wat u heeft besteld.

neemt u zelf eens een kijkje op de website. het adres is www.haarslipje.nl