Op zoek naar seksspeeltjes? Lees hier de reviews

Door seksspeeltjes te gebruiken kan de seks een stuk spannender worden. Seksspeeltjes zijn niet alleen ontworpen om jezelf te bevredigen. Maar je kan de ander er ook mee bevredigen. Seksspeeltjes worden vaak gebruikt bij lesbische of gay koppels. Maar hetero stelletjes kunnen de toys ook gebruiken. Hieronder geef ik mijn top 3 van verschillende toys. En wil jij een van deze toys graag met mij uitproberen? Meld je dan aan op een gratis seks dating website en laten we elkaar bevredigen.

Dildo’s:

1# Strap- on Dildo

Deze geile dildo kan je zelf om doen waardoor je je partner kan bevredigen door seksuele bewegingen te maken. Deze dildo staat voor mij hierdoor op nummer 1. De dildo is in verschillende uitvoeringen te vinden namelijk glad, teazers of realistisch. Ik heb zelf alleen de teazers geprobeerd en dit was geweldig. Ik kwam gelijk klaar!

2# Metalen dildo’s

De metalen dildo is een beetje hardcore omdat het van metaal of zelfs staal is gemaakt. Er zijn verschillende soorten stalen dildo’s met ribbeltjes, curvy of kleine balletjes. De stalen dildo zorgt voor intense genot.

3# Realistische dildo

De realistische dildo blijft mijn nummer 3. Dit komt omdat het er realistische uit ziet en dat geeft ook zeker een bepaalde kick. Daarnaast kan je jezelf makkelijk pleasen met deze dildo. Dat is natuurlijk ook fijn dat je niemand nodig hebt.

 

Masturbators:

1# Vibrerende masturbator

Ik hou wel een beetje van een extreem gevoel en ga daarom altijd voor de vibrerende masturbator. Het gevoel is verslavend en zeer plezierig. Probeer dit een keer bij je vriend uit en hij zal niks anders meer willen.

2# Kunst kont

Zelf ben ik meer een fan van kontjes dan mondjes dus deze kunst kont staat bij mij op nummer 2.

3# Kunst vagina

Mijn top 3 voor masturbators is toch wat lastiger dan ik dacht. Ik ben een biseksuele man en kies dan alsnog liever voor een kunst vagina dan een kunst mond. Natuurlijk stop ik mijn lul liever in een echte vagina maar heey soms kan het niet anders.

 

Vibrators:

1# P-spot vibrator

Vibrators zijn natuurlijk niet alleen voor vrouwen beschikbaar maar er zijn genoeg anaal vibrators op de markt te vinden. Zoals ik al eerder zei hou ik van extreem en een intens gevoel dus deze p-spot vibrator doet zijn werk zeker goed.

2# Dunne vibrator

Een dunne vibrator is een ideale vibrator om mee te beginnen. Vooral die met ribbeltjes kan de g-spot in een keer vinden.

3# G-spot vibrator

Deze vibrator mag natuurlijk niet ontbreken want daar gaat het allemaal om. Wanneer het lekker vibreert kom je snel klaar. Maar je kan het natuurlijk ook uitstellen en dat is extra geil.