biseksuele vrouw gezocht voor een spannend avontuur

Wij zijn een super geil koppel die op zoek is naar een biseksuele vrouw die in is voor een leuk avontuurtje. Wij noemen onszelf geen swingers maar willen wel graag nieuwe dingen uitproberen zoals trio’s. Maar wij staan zeker voor nieuwe dingen open om onze relatie een beetje spannend te houden. Laten we onszelf even voorstellen zonder te veel informatie weg te geven. Ik ben Rob 35 jaar en mijn vriendin Iris is 36 jaar. Wij komen beiden uit Rotterdam en vinden het fijn om het liefst ook iemand uit Rotterdam te vinden.

Ben je geïnteresseerd in ons en wil je graag meer te weten komen? Aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. We delen met plezier meer informatie over onszelf en willen jou ook maar al te graag goed leren kennen.

 

Waar wij allemaal voor in zijn

Misschien is het wel goed om te weten waar wij allemaal voor in zijn voordat je reageert op onze advertentie. Wij hebben wel een paar seksavontuurtjes achter de rug en dat voelde zo goed dat we zeker nog meer willen. Het liefst hebben wij buiten seks op een gekke plek, het bos, bij een meertje, het zwembad of de bioscoop. Deze buitenplekken geilen ons extra op en maakt de seks nog beter. Dus als jij hier voor openstaat reageer gelijk! Verder houden wij van sextoys en vinden het geweldig om nieuwe speeltjes uit te proberen. BDSM slaan wij even over dat gaat op dit moment nog iets te ver voor ons.

 

Laat mij weten waar jij naar op zoek bent

Het is voor ons erg belangrijk dat jij ook naar weten waar je naar op zoek bent. Geef vooral aan waar je nat van wordt en wat je opwind. Dit maakt het voor ons ook extra spannend. Laten we er samen een spanend avontuur van maken en een zeer wilde nacht of zelfs dag. Onze advertentie en onze profielen kan je terug vinden op deze website. Aarzel niet om te reageren want wij kunnen niet langer wachten. Hopelijk sta jij na deze advertentie ook te popelen om ons te ontmoeten