0

Shunga - Massage Olie Stimulatie

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De Erotische Massage Olie van Shunga is een waar genot voor het lichaam. De mix van essentiële oliën en onder andere ylang-ylang en yohimbe extracten is met zorg gekozen vanwege de stimulerende en energieopwekkende eigenschappen. De olie glijdt niet alleen gemakkelijk over het lichaam, de exotische geuren hebben een uitermate zintuigprikkelende werking. Deze massageolie geeft geen vettig gevoel op de huid. Giet een beetje olie in de handpalm en wrijf het uit tussen beide handen om de olie te verwarmen. Kan eventueel ook in water verwarmd worden.

Geniet van het van het geven of ontvangen van een sensuele, erotische massage met behulp van Shunga's exclusieve mix van koudgeperste olie van amandelolie, druivenpitolie, sesamolie, avocado-olie, vitamine E, essentiële olie saffloerolie, extracten van ylang-ylang en yohimbe, en afhankelijk van de geur, essentiële olie extracten van lavendel, rozenbloesem, perzikbloesem, appelbloesem, oranjebloesem, en vanille.

- Inhoud: 250 ml
- Stimulatie

Alternatieven die wij aanraden
-
+